Terima kasih banyak membantu saya dan memudahkan kerja! Barang second hand dari jepun ni bukan biasa2. Memang semua boleh buat balik. Terima kasih kerana banyak membantu!

Tuan latif

Penang
Mudah dan senang berurusan. Barang 2nd hand pun masih cantik dan boleh buat balik. Shipping pun laju. Yang paling seronok kastam semua tak perlu risau. Terima kasih banyak2!

Halim

KL
Shipping kos dan kos upah memang sangat murah sebab termasuk kastam , postage dari jepun ke Malaysia siap . pasal kastam pun tk perlu pening kepala! Banyak membantu saya untuk cari side income

Osman

Selangor
Barang used pun semua masih cantik dan sangat puas hati. Masa pengahataran dari Malaysia ke jepun pun tk begitu lama !

Najmi

Melaka
First time beli gshock direct dari jepun. Walaupun second item , harga dan barang sangatla puas hati. Lepas ni plan nak beli lagi banyak2 and cuba untuk jual semula hehe.

Amirul apeez

Penang
Thank You so much, a very great experience berurusan dengan pihak aatradingsjapan... Will work again with them soon

Ruzaini

Seremban
First time cuba ambil barang memancing dari jepun. alhamdulilah sangat senang dan memudahkn guna service ni. Tk perlu pening kepala hanya tunggu sahaja barang smpai. Walaupun used , barang pun masih cantik dan berfungsi dengan mantap!

Badrul hisham

Terengganu
Servis dari AA Tradings Japan memang terbaik. Mudah,pantas dan murah. Saya sebagai reseller pun mudah untuk mencari barang dari Jepun. Terima kasih AA Tradings Japan.

Shazwan

Puchong
×

Hello!

Please contact us if you have any enquiry.

× Hubungi Khidmat Pelanggan Kami